Z każdym dniem coraz bardziej niemogę sie doczekać na maleństwo. Mam juz jedno dziecko wiec przeszłam juz wszystkie achy i ochy nad tym jakie to super uczucie kiedy siedzi w brzuchu mała istitka. Podchodziłam całkiem spokojnie do drugiej ciązy, byłam zadowolona, dbałam od początku o maleństwo, ale wszystko spokojnie. Odkąd jednak poczułam pierwsze ruchy wszystko zaczęło się powoli zmieniać. Dziecko chyba zauważyło ze za mało się nim interesuje, nie wiem czy dlatego ze ciąża juz nie jest dla mnie taką nowością czy dlatego ze nie mam czasu rozmawiac z brzuchem bo ten czas wykorzystuję na rozmowe ze starszym synkiem. W kazdym badz razie od kad zaczał kopac to kopie coraz mocniej i coraz czesciej, do tego stopnia ze czasem az podskocze ze strachu. I powiem Wam ze bardzo mi sie to podoba, jestem tak zachłanna tych ruchów ze nie starczy mi juz uczucie kopania od srodka, teraz kłade jeszcze rękę na brzuch zeby poczuć bardziej i patrze na brzuch zeby zobaczyc fale. Uwielbiam to uczucie i taka jestem szczesliwa ...tak tylko chciałam sie pochwalic![]()
ja od tego tyg zaczęłam mówić to mojego dziecka, piekne uczucie![]()
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a Ja... Twoja mama.
FILIP ur.10.08.2013r ^3850g^ 60cm w 41tc <3
__________________________________________________ _________
FABIAN ur 01.03.2016r ^3350g^ 54cm w 39tc <3
„Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze a przebacza, odepchnięta wraca - to miłość macierzyńska."
Joaśka: A ty w którym tygodniu ciąży dowiedziałaś się o płci swojego maleństwa ? i czy to wiadomo że na 100% ?
„Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze a przebacza, odepchnięta wraca - to miłość macierzyńska."
No to suuper a ja dopiero w 22 tyg ciąży mam USG i lekarz powie mi na 100% więc wolimy z mężem poczekać i mieć pewność![]()