Gdybyś chciała pogadać to mamy tu też temat RAK PIERSI, ale nie umie wklejać linków bo w pracy jest... musiałabyś wyszukać go sama. Zgłoś się do doktora najlepiej... on rozwieje Twoje wątpliwości...
Rczej nie, każda kobieta inaczej reaguje na hormony. Oczywiście jak masz wątpliwości to zapytaj ginekologa przy najbliższej wizycie, albo zadzwoń do poradni, pielęgniarka powinna Ci przez telefon powiedzieć, czy to coś poważnego.
Mnei nie bolały, krztałtu też nie zmieniły, ale rozmiar z D na H zmieniły...
też mnie sie wydaje jakby mi przestały rosnąć ale nie jestem typem kobiety / panikary /jakis czas ciało stabilizuje się jest OK
Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę. Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama. Tyś mój świat cały, a Ja... Twoja mama.
FILIP ur.10.08.2013r ^3850g^ 60cm w 41tc <3
__________________________________________________ _________
FABIAN ur 01.03.2016r ^3350g^ 54cm w 39tc <3
„Jest jedna miłość, która nie liczy na wzajemność, nie szczędzi ofiar, płacze a przebacza, odepchnięta wraca - to miłość macierzyńska."
Gdy macie wątpliwości co do prawidłowego kształtu biustu, może to pora na udanie się do specjalisty? Ja niedawno wróciłam stamtąd https://christofferingves.pl i w końcu w pełni mi odpowiadają
Kształt o wzrost cycków podczas ciąży to tak indywidualna sprawa. Nie ma to wpływu na ciążę. Każda z nas ma inaczej. I tyle. Jak coś cię niepokoi idź do lekarza![]()
Zapraszam na rodzinny blog parentingowy