Strona 99 z 211
Pokaż wyniki od 981 do 990 z 2107

Marcówki 2017 na start !

  1. #981
    Senior Member Awatar chomiczek
    Dołączył
    Oct 2011
    O mnie
    Zosia urodziła się 6.06.2012
    Posty
    577
    Witajcie!
    Nadal jestem w szpitalu. Mam zle wyniki i czekam na ich poprawę wtedy wrócę do domu
    [

  2. dzieckozakupy.pl
  3. #982
    Senior Member Awatar chomiczek
    Dołączył
    Oct 2011
    O mnie
    Zosia urodziła się 6.06.2012
    Posty
    577
    Witajcie!
    Nadal jestem w szpitalu. Mam zle wyniki i czekam na ich poprawę wtedy wrócę do domu
    [

  4. #983
    Wyniki do dupy nie wiem co robic. Gin narazie nie odp...
    Hemoglobina 11,6 (norma 12-16)
    Hct 34,8 (norma 37-47)
    Mcv 78,4 (norma 80-95)
    Mch 26,1 (nkr a 27-33)
    Rdw-cv 17 (norma 11-15)

    Wiec tu wyniki w polaczeni daja anemie.
    Najbarsziej niepokoi mnie koagulogia
    Aptt 24,3 (norma 25-37)
    Fibrynogen 1,37 (norma 2-4)

    Zanizone aptt wskazune na ryzyko zakrzepicy...

    A immunochemia
    Tsh 0,63
    Pc p.tyreoglobulinie 178,1 (norma 0-115)

    Wzielam dzisiaj kolejny zastrzyk.... porazka jakas :-(






    Aniołek[*] kwiecień 2016...

  5. #984
    Senior Member Awatar dagmaraz
    Dołączył
    Dec 2013
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2013-09-11 zobacz kalendarz
    Posty
    1,680
    chomiczek,anek trzymam kciuki za was dziewczyny!

  6. #985
    Senior Member Awatar dagmaraz
    Dołączył
    Dec 2013
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2013-09-11 zobacz kalendarz
    Posty
    1,680
    ja dzieisja zadzwonilam dla swietego spokoju do przychodni gdzie mam robuione penatralne i pani potwierdzila mi ze mam wszystko za darmo ze skierowaniem.jeszcze dodatkowo w 20tuyg polowkowe mnie umowi tez w ramach funduszu.takze super
    bylam tez dzisiaj u brata oficjalnie pochwalic sie ciaza

  7. #986
    Senior Member Awatar Paula07
    Dołączył
    Jun 2015
    O mnie
    Aniołkowa mama Igorek,Marcyś,Wojtuś
    Posty
    787
    chomiczek lez i się kuruj,będąc pod dobowa kontrola lekarzy,na pewno wyniki już nie długo dojdą do norm

    Anek szaleństwo masz z wynikami,jak na razie wciąż pod górkę,życzę Ci z całego serducha aby w końcu było z górki. Mam nadzieję,że gin szybko odpisze i będziesz wiedziala na czym w końcu stoisz..

  8. #987
    Senior Member Awatar Paula07
    Dołączył
    Jun 2015
    O mnie
    Aniołkowa mama Igorek,Marcyś,Wojtuś
    Posty
    787
    A co do wagi ja jestem na plusie 2-2.5 kg ale brzuch maaaaaam na prawdę spory

  9. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
  10. #988
    Senior Member
    ryjek

    Dołączył
    Mar 2012
    O mnie
    Jestem mamą, moje dziecko urodziło się 2012-08-04 zobacz kalendarz
    Posty
    1,677
    Chomiczek Anek Dziewczyny trzymajcie się będę trzymać kciuki za coraz lepsze wyniki.


    [url=http://www.suwaczki.com/][/url


  11. #989
    Member
    Monika0603

    Dołączył
    Jul 2016
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2017-03-26 zobacz kalendarz
    Posty
    81
    Anek i Chomiczek współczuję Wam z całego serduszka. Musicie być dobrej myśli, a wtedy będzie wszystko dobrze.

    Dziewczyny mające już dzieci, czy Wasze maluszki też Was irytują? Ja już się cieszę że w czwartek mała idzie do przedszkola bo są dni że daje mi mocno w kość.
    Z racji tego że Amelka jest alergiczką i często chorowała w zeszłym roku na koniec września mamy wizyte u alergologa. Mała ma dostać leki żeby nie chorowała i tym samym nie zarażała mnie.

    Kurcze, zazdroszcze tym dziewczynom które mają prenatalne na nfz. Też bym tak chciała niestety ja mam płatne.



  12. #990
    Member
    Ola1403

    Dołączył
    Aug 2016
    Mieszka w
    Warszawa
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2017-03-19 zobacz kalendarz
    Data
    19 marzec 2017
    Posty
    44
    oo dzieki, zadzwonie tam rano. tego miejsca chyba nie bylo na liscie ktora znalazlam w necie

    ja tez zycze duzo zdrowia, wierze, ze w szptalu otrzymacie odpowiednia pomoc i zdrowe wrocicie do domkow!

    Mam jedno pytanie wynikajace z mojej niewiedzy (pierwsza ciaza) otoz co oznacza 'drugie badania prenatalne'? chodzi o USG polowkowe? czy jakies inne testy?

Newsletter Mjakmama24.pl

Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:

marcówki 2017

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
  • BB Code jest Aktywny(e)
  • EmotikonyAktywny(e)
  • [IMG] kod jest Aktywny(e)
  • [VIDEO] code is Aktywny(e)
  • HTML kod jest wyłączony
Serwis mjakmama24.pl ma charakter edukacyjny! Redakcja serwisu dokłada wszelkich starań, aby informacje w nim zawarte były poprawne merytorycznie jednakże decyzja dotycząca leczenia należy do lekarza. Redakcja i wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zamieszczonych na stronach serwisu.
Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.