Strona 472 z 1202
Pokaż wyniki od 4,711 do 4,720 z 12020

chcę zostać mamą w 2017 roku!

  1. #4711
    Senior Member Awatar Yelina
    Dołączył
    Apr 2016
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2017-05-21 zobacz kalendarz
    Posty
    140
    Dziewczyny z tym tsh to warto moim zdaniem trochę powalczyć. Moj rodzinny tez powiedział ze tsh 3,07 jest okay. Ale mam super lekarza ktory dał mi skierowanie do ginekologa jak on uważa i moj ginekolog powiedział ze moze to być przyczyna ze nie zachodzę w ciąże i powinnam zbić do tsh 1 i dostałam tabletki. Juz po tygodniu brania zaczęłam sie lepiej czuć. W połowie poprzedniego cyklu zaczęłam brać. A w tym cyklu zaszłam w ciąże. Moze to być przypadek ale myśle ze cos moze w tym być.

  2. dzieckozakupy.pl
  3. #4712
    Senior Member Awatar Kasia_88
    Dołączył
    Apr 2015
    O mnie
    Staram się nie zwariować...
    Posty
    2,257
    Arwen to super ze wizyta się udała trzymam kciuki za dalsze działania
    Starania od grudnia 2013 roku..
    25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc - Aniołki[*][*][*]
    27.06.2016 - ciąża biochemiczna
    "Jeżeli zdecydujesz się jednak na pojawienie w moim życiu, pamiętaj, że przekonasz się co to jest prawdziwa i odwzajemniona miłość" <3



  4. #4713
    Yelina, robisz mi nadzieję :P euthyrox zaczęłam brać pod koniec poprzedniego cyklu (3tyg temu), z tym, że ja mam ten najsłabszy i dopiero pod koniec października mam powtórzyć TSH i wtedy się okaże,czy mam zwiększyć dawkę.

    Dziewczyny (pewnie powtórzę już to pytanie, ale wolę się upewnić). Bo mam zrobić po 20.dniu cyklu progesteron, ale kiedy najlepiej ? poprzedni cykl miał 27 dni.
    Ostatnio edytowane przez ann89 ; 22-09-16 o 09:21
    [Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same.] Phil Bosmans

  5. #4714
    Arwen, oby już teraz wszystko szybko się potoczyło
    [Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same.] Phil Bosmans

  6. #4715
    Ja jutro mam wolne i idę zrobić wszystkie badania. Juz nie mogę sie doczekać wizyty 7 października co mi lekarz powie. Kupie tez jutro ta mieszankę ziół i zaczniemy oboje pic. W pracy nic nie mowię ze się staramy bo podobno mogliby mnie zwolnić juz był taki przypadek ze dziewczyna powiedziała ze stara sie o dziecko i za tydzień juz wypowiedzenie dostała

  7. #4716
    O jezu karolinabrn to bardzo wrednie z dziewczyną postapili. Rzeczywiście lepiej przemilczeć pewne kwestie w takim wypadku

  8. #4717
    Senior Member
    sysia1290

    Dołączył
    Aug 2016
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2017-08-15 zobacz kalendarz
    Posty
    266
    Dziewczyny ja dzisiaj poszłam jeszcze raz zrobic tsh ft3 i ft4 .. normalnie juz w tym miesiacu wydalam ponad 200 zl na same badania . Wczoraj kupiłam sobie siemie lniane i duuuużo wody z JODEM USTRONIANKE piłam ja w ciąży i wyniki mialam super. Tylko jestem załamana tym TSH chciałąm jak najszybciej zajsc w ciąże. Synek ma juz 3 lata wzięłam ślub i od razu chcielismy nastepne dziecko zeby niebylo tak duzej rozbieżnosci wieku.. a tu psikus . Jak zwykle wszystko idzie w przeciwną strone. Teraz moja przyjaciółka zaszła w ciąze a starałysmy sie w tym samym czasie nawet miesiaczki w tym samym czasie mialysmy. I wiem ze nie powinno sie zazdroscic ale mi sie tak smutno zrobiło ze az sie poplakalam jak poszlam z nia do lekarza . jutro Też ide do ginekologa jak nie powie mi czegos konkretnego to zmieniam lekarza i mam go w czterech literach . wszedzie pisze ze jak chce sie zajsc w ciąże to przynajmniej TSH =2 a u mnie mowi ze jest wszystko ok .. Ja juz mam nerwice i popadam w depresje ..;//

  9. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
  10. #4718
    Member
    Malwina4

    Dołączył
    Aug 2016
    O mnie
    Jestem w ciąży, mam termin porodu na 2017-07-09 zobacz kalendarz
    Posty
    84
    Cytat Zamieszczone przez sysia1290 Zobacz posta
    Dziewczyny ja dzisiaj poszłam jeszcze raz zrobic tsh ft3 i ft4 .. normalnie juz w tym miesiacu wydalam ponad 200 zl na same badania . Wczoraj kupiłam sobie siemie lniane i duuuużo wody z JODEM USTRONIANKE piłam ja w ciąży i wyniki mialam super. Tylko jestem załamana tym TSH chciałąm jak najszybciej zajsc w ciąże. Synek ma juz 3 lata wzięłam ślub i od razu chcielismy nastepne dziecko zeby niebylo tak duzej rozbieżnosci wieku.. a tu psikus . Jak zwykle wszystko idzie w przeciwną strone. Teraz moja przyjaciółka zaszła w ciąze a starałysmy sie w tym samym czasie nawet miesiaczki w tym samym czasie mialysmy. I wiem ze nie powinno sie zazdroscic ale mi sie tak smutno zrobiło ze az sie poplakalam jak poszlam z nia do lekarza . jutro Też ide do ginekologa jak nie powie mi czegos konkretnego to zmieniam lekarza i mam go w czterech literach . wszedzie pisze ze jak chce sie zajsc w ciąże to przynajmniej TSH =2 a u mnie mowi ze jest wszystko ok .. Ja juz mam nerwice i popadam w depresje ..;//
    Sysia jest to zrozumiałe, że zazdrościsz jak sama chcesz. Nie wstydz się tego, przecież nie życzysz jej źle, jedynie sama chcesz być w ciąży. Jak dla mnie zrozumiałe. Ja też się martwię co się dzieje u mnie bo ostatnie 2 cykle mam jakieś dziwne. Czekam niecierpliwie na termin @, 25-go mam dostać. Jeśli nie przyjdzie na co liczę to w pon beta a jeśli przyjdzie to zrobię poziom prolaktyny i do gina idę. Lekarze....Ja kiedyś chodziłam do lekarza i mówiła o pms, że bardzo źle znoszę, miałam dużo objawów nie do zniesienia. Czytałam o prolaktynie, nie chciał dać skierowania bo wszystko jest ok. Sama zrobiłam badanie i co?? Wynik dużo ponad normą. Ale miał zdziwienie, głupio mu było nieźle. Mi też zależało aby teraz zajść bo muszę termin porodu że tak powiem dostosować do życia, dużo by pisać...ale wiem, że los jak zwykle będzie na przekór moim planom. Trzymaj się i nie załamuj.

  11. #4719
    Senior Member Awatar nati89
    Dołączył
    Mar 2016
    O mnie
    Mama Franusia [*] i aniołka [*]
    Posty
    1,045
    Yelina mi również robisz nadzieję, że po euthyrox szybciej się uda
    Ja liczę na ten cykl no ale zobaczymy.

  12. #4720
    Ja dzisiaj wysiadam nie dość że okres skapy co prawda ale bolesny to dziecko robi wszystko żeby mnie zdenerwować. Najpierw w porze obiadowej robiłam kopytka a ona że mną na podłodze całą maka i cukier po całej kuchni rozniesiona , potem stwierdziła że danio serek to świetne stempelki i wysteplowala wyciagniętym z kosza opakowaniem całą naszą kanapę ( dwie minuty mnie nie było) wcześniej wpadła twarzą w kałużę błota ( całą do przebrania bo nawet włosy miała mokre) długo by pisać...padam na pysk a tu jeszcze prasowanie czeka bo nie mam już jej w co ubierac

Newsletter Mjakmama24.pl

Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:

Brak wyników do wyświetlenia!

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
  • BB Code jest Aktywny(e)
  • EmotikonyAktywny(e)
  • [IMG] kod jest Aktywny(e)
  • [VIDEO] code is Aktywny(e)
  • HTML kod jest wyłączony
Serwis mjakmama24.pl ma charakter edukacyjny! Redakcja serwisu dokłada wszelkich starań, aby informacje w nim zawarte były poprawne merytorycznie jednakże decyzja dotycząca leczenia należy do lekarza. Redakcja i wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zamieszczonych na stronach serwisu.
Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.