Strona 369 z 1202
Pokaż wyniki od 3,681 do 3,690 z 12020

chcę zostać mamą w 2017 roku!

  1. #3681
    Hej, Burzujka planuk wakacjr tylko wykup ubezpieczenie od rezygnacji. Ja juz w tym roku nigdzie nie pojechalam bo myslalam ze bede w ciazy (a nie chce w ciazy latac samolotem) i w ciazy nie jestem. Wiec bez sensu tak zyc w zawi3ezeniu. Wiec teraz juz planuje wakacjr na styczen.

  2. dzieckozakupy.pl
  3. #3682
    a u mnie chyba się wyjaśnił problem z zajściem w ciążę :/
    odebrałam właśnie wyniki TSH, FT4, antyTG i antyTPO i mam doła...

    FT4 1,31 norma 0,93-1,70
    TSH 2,75 norma 0,270-4,20
    anty-TG 295,20 norma 0-115,00
    anty-TPO 111,00 norma 0-34,00

    najprawdopodobniej wizyta u endo jutro. jest szansa z takimi wynikami anty zajść w ciążę..... ?

  4. #3683
    Senior Member Awatar Kasia_88
    Dołączył
    Apr 2015
    O mnie
    Staram się nie zwariować...
    Posty
    2,247
    Cytat Zamieszczone przez ann89 Zobacz posta
    a u mnie chyba się wyjaśnił problem z zajściem w ciążę :/
    odebrałam właśnie wyniki TSH, FT4, antyTG i antyTPO i mam doła...

    FT4 1,31 norma 0,93-1,70
    TSH 2,75 norma 0,270-4,20
    anty-TG 295,20 norma 0-115,00
    anty-TPO 111,00 norma 0-34,00

    najprawdopodobniej wizyta u endo jutro. jest szansa z takimi wynikami anty zajść w ciążę..... ?
    Ann to nie ma czym się dołować, przynajmniej wiesz dlaczego może się nie udawać. Nie wiem czy z takimi wynikami można zajść w ciążę, ale na pewno endo Ci wszystko wyjaśni i na pewno pomoże unormować. Dlatego musisz myśleć pozytywnie i cieszyć się że wiesz co się dzieje. Ja nadal tego nie wiem...
    Starania od grudnia 2013 roku..
    25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc - Aniołki[*][*][*]
    27.06.2016 - ciąża biochemiczna
    "Jeżeli zdecydujesz się jednak na pojawienie w moim życiu, pamiętaj, że przekonasz się co to jest prawdziwa i odwzajemniona miłość" <3



  5. #3684
    Dokładnie tak jak mówi Kasia trzeba myśleć pozytywnie

  6. #3685
    Mnie boli podbrzusze i krzyże, Masakra. Okres przyszedł na calego

  7. #3686
    Boże ale to moje dziecko dzisiaj szaleje ale to dobry znak . Widać że zdrowieje. Ja dzisiaj będę działać z mężem bo może to owulka mnie nawiedza skoro mam te bóle? Można nie mieć śluzu przy owulacji tylko bóle podbrzusza i trochę jajników takie bardziej ukłucie ? Dziewczyny bardziej doświadczone wypowiedzcie się proszę

  8. #3687
    Senior Member Awatar Kasia_88
    Dołączył
    Apr 2015
    O mnie
    Staram się nie zwariować...
    Posty
    2,247
    Cytat Zamieszczone przez mamakai2014 Zobacz posta
    Boże ale to moje dziecko dzisiaj szaleje ale to dobry znak . Widać że zdrowieje. Ja dzisiaj będę działać z mężem bo może to owulka mnie nawiedza skoro mam te bóle? Można nie mieć śluzu przy owulacji tylko bóle podbrzusza i trochę jajników takie bardziej ukłucie ? Dziewczyny bardziej doświadczone wypowiedzcie się proszę
    ciężko mi powiedzieć, ja zawsze mam śluz podczas owu. Każdy organizm jest inny, musisz dłużej go obserwować żeby wiedzieć.
    Starania od grudnia 2013 roku..
    25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc - Aniołki[*][*][*]
    27.06.2016 - ciąża biochemiczna
    "Jeżeli zdecydujesz się jednak na pojawienie w moim życiu, pamiętaj, że przekonasz się co to jest prawdziwa i odwzajemniona miłość" <3



  9. encyklopedie Encyklopedia zdrowia dziecka Encyklopedia ciąży
  10. #3688
    Cześć dziewczyny! Właśnie wpadłam przypadkiem na forum. Trochę mi zajęło przeczytanie ale mamy wspólny cel!

  11. #3689
    Senior Member Awatar Kasia_88
    Dołączył
    Apr 2015
    O mnie
    Staram się nie zwariować...
    Posty
    2,247
    Witaj Mouse
    Starania od grudnia 2013 roku..
    25.02.2015 - 6tc; 4.12.2015 - 7tc; 4.10.2016 - 9tc - Aniołki[*][*][*]
    27.06.2016 - ciąża biochemiczna
    "Jeżeli zdecydujesz się jednak na pojawienie w moim życiu, pamiętaj, że przekonasz się co to jest prawdziwa i odwzajemniona miłość" <3



  12. #3690
    Ann, dobry endo ustawi leki, nie martw sie, akurat tarczyca jest dosyc prosta w obsludze. Na oko masz Hashimoto. Na pewno dostaniesz leki i do konca zycia tableteczka pol godziny przed sniadaniem. Takie zaburzenia zdecydowanie moga utrudniac zajscie.

Newsletter Mjakmama24.pl

Odwiedzający odnaleźli tę stronę dzięki wyszukiwaniu fraz:

Brak wyników do wyświetlenia!

Zwiń / Rozwiń Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  
  • BB Code jest Aktywny(e)
  • EmotikonyAktywny(e)
  • [IMG] kod jest Aktywny(e)
  • [VIDEO] code is Aktywny(e)
  • HTML kod jest wyłączony
Serwis mjakmama24.pl ma charakter edukacyjny! Redakcja serwisu dokłada wszelkich starań, aby informacje w nim zawarte były poprawne merytorycznie jednakże decyzja dotycząca leczenia należy do lekarza. Redakcja i wydawca serwisu nie ponoszą odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zamieszczonych na stronach serwisu.
Żaden utwór zamieszczony w serwisie nie może być powielany i rozpowszechniany lub dalej rozpowszechniany w jakikolwiek sposób (w tym także elektroniczny lub mechaniczny) na jakimkolwiek polu eksploatacji w jakiejkolwiek formie, włącznie z umieszczaniem w Internecie - bez pisemnej zgody ZPR Media S.A.. Jakiekolwiek użycie lub wykorzystanie utworów w całości lub w części z naruszeniem prawa tzn. bez zgody ZPR Media S.A. jest zabronione pod groźbą kary i może być ścigane prawnie.